Recept
hozzávalók / 4 adag
1 kg sertéscomb
35 dkg füstölt szalonna
2 kk só
fekete bors ízlés szerint
4 gerezd fokhagyma
1 közepes db vöröshagyma
2 csipet ételízesítő
25 dkg debreceni kolbász
15 dkg kolbász
4 teáskanál paprikakrém
1 nagy db paradicsom
2 teáskanál fűszerpaprika
Mai menü: http://www.deko-etterem.hu/index.php/menuk
Elkészítés
Szalonnát finom kockára vágjuk, egyik felét zsírjára kipirítjuk.
Majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a paprikakrémet, plusz a finomra vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát.
Majd hozzáadjuk az ujjnyi vastag csíkokra vágott húst, fűszerpaprikát, utána kicsi vízzel felöntjük.
Ezután a fűtterem: http://www.deko-etterem.hu/szereket hozzáadjuk, majd készre pároljuk.
A megmaradt szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, megpirítjuk, majd belekeverjük a kész ételbe.
elkészítettem: 5 alkalommal
Kövesd a blogom: https://deko.blog.hu/
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.