Hagyományos Magyar Konyha. Hely ami megadja neked a gasztronómiát Debrecenben.

2020. január 10. 20:12 - cz.viktor

Debreceni Sertéstokány

Debreceni gaszto

debreceni_sertestokany.jpg

Recept

hozzávalók / 4 adag


1 kg sertéscomb
35 dkg füstölt szalonna
2 kk só
fekete bors ízlés szerint
4 gerezd fokhagyma
1 közepes db vöröshagyma
2 csipet ételízesítő
25 dkg debreceni kolbász
15 dkg kolbász
4 teáskanál paprikakrém
1 nagy db paradicsom
2 teáskanál fűszerpaprika

Mai menü: http://www.deko-etterem.hu/index.php/menuk

Elkészítés


Szalonnát finom kockára vágjuk, egyik felét zsírjára kipirítjuk.
Majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a paprikakrémet, plusz a finomra vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát.
Majd hozzáadjuk az ujjnyi vastag csíkokra vágott húst, fűszerpaprikát, utána kicsi vízzel felöntjük.
Ezután a fűtterem: http://www.deko-etterem.hu/szereket hozzáadjuk, majd készre pároljuk.
A megmaradt szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, megpirítjuk, majd belekeverjük a kész ételbe.
elkészítettem: 5 alkalommal

Kövesd a blogom: https://deko.blog.hu/

Megkóstolnád? Várunk a Deko Étterembe!

http://deko-etterem.czviktor.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deko.blog.hu/api/trackback/id/tr6115402910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hagyományos Magyar Konyha. Hely ami megadja neked a gasztronómiát Debrecenben.
süti beállítások módosítása